ÇORUM / ALACA - Zübeyde Hanım Anaokulu

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık günü sebebi ile Otizme vurgu yapan etkinlikler yapıldı.

Mrt

Orman haftası etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Tiyatrolar haftasında Çorumdan Dostlar tiyatro öğrencilerimize Tavşan Ponki adlı oyunlarını sergiledi.

Mrt

Kütüphaneler haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Dünya Su Günü etkinliklerle kutlandı.

Mrt

Gençlik Merkezi Müdürlüğünde görev yapan Kübra DİÇ 21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık gününde Down sendromlu öğrencimiz Melihşah ÇİNKAYA'yı ziyarete geldi. Öğrencilerimize hediyeler getiren Kübra DİÇ'e teşekkür ediyoruz.

Mrt

Yaşlılık nedir? Yaşlılara nasıl davranmalıyız? konularını içeren etkinlik çocukların eğlenceli zamanlar geçirmesine vesile oldu.

Mrt

5 Yaş grubu öğrencilerimizie sıfır atık konusunda bilgilendirme yapıldı.

Mrt

Çanakkale Zaferi okulumuz minik öğrencileri ile kutlandı.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Günü okuluzda çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

11 Ayın sultanı Ramazanı Şerif mübarek olsun. Öğrencilerimiz Ramazanı karşılama etkinliği yaptılar.

Mrt

Okul Müdürü Aysun YAYDEMİR tarafından okulumuz tüm personeline Etik Eğitimi verildi.

Mrt

Yeşilay Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Mrt

İlçe Emniyet Müdürlüğünden Polis Mesleğini tanıtmak üzere kıyafetleri ve polis aracı ile gelen velilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

İlçemiz Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekibi okulumuza gelerek öğrencilerimize konu hakkında bilgi verdi. Deney ve incelemeler yapan öğrencilerimiz hem öğrendi hem eğlendi. Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Ekibine yapmış oldukları etkinlik için teşekkür ediyoruz.